Cristall Studio, inainte de a fi un salon de infrumusetare, este o echipa. O echipa profesionista in aceasta industrie cu multi ani de experienta

1815

Aici vi se ofera servicii profesinale de coafor, tuns, manichiura,pedichiura, masaj, cosmetica, make up, tratamente corporale si faciale realizate cu aparate de ultima generatie.


Echipa de experti foloseste tehnici moderne si inovatoare pentru servicii de infrumusetare la superlativ. Serviciile oferite la cele mai inalte standarde reprezinta cartea de vizita a salonului.


Cristall Studio este mai mult decat un salon – este o exeprienta.

Va doriti o coafura simpla dar eleganta? Preferati buclele sau va plac impletiturile? Visati la o tunsoare si o culoare perfecta, ca cea din reviste, pentru parul dvs? Sau vreti o schimbare de look? Pentru toate dorintele tale exista Cristall Studio.

Tunsoarea, styling-ul si nuantarea sunt cele trei coordonate care compun look-ul barbatului modern, aflat in cautarea unui stil perfect, ingrijit si usor de intretinut.

Eleganta si increderea definesc stilul masculin la Cristal Studio

Va doriti unghii perfecte?


Cristall Studio iti ofera servicii de manichiura si pediuchiura pentru o imagine perfecta. Pentru unghii lungi sau scurte, french sau colorate în combinaţii îndrăzneţe, treceti pragul salonului nostru şi alegeti ca ce vi se potriveşte.


La noi rasfatul este la el acasa.

Terapiile prin masaj revitalizeaza trupul si stimuleaza organismul sa isi recapete vitalitatea. Sectiunea de cosmetica a saloanului cristal Studio este un loc in care orice femeie se simte pe deplin apreciata.

Este un loc in care vii daca vrei sa te relaxezi, sa fii rasfatata, sa arati mai bine si sa socializezi. Consilierii salonului iti fac analiza tenului ,stabilesc obiectivele si recomanda ritualul de intretinere.


Tehnici revolutionare care refac elasticitatea pielii si ofera luminizitate tenului realizate cu Oxygenera pro.Tehnici prin care se inlocuiesc traditionalele tratamente invazive cu Botox si acid hialuronic
Tratament HiFu ce se bazeaza pe ultrasunete care stimuleaza regenerarea colagenului existent in piele. Folosim cele mai eficiente tehnologii pentru modelarea corpului cu ajutorul aparatului Liposonix -aparat Hifu de ardere a grasimilor.

Consilierea personalizata este interfata care ne ajuta sa gasim stilul personal potrivit si sa il adaptam aspectelor din viata noastra, fie ca suntem la munca, in timpul liber sau la evenimente.


Vrei un machiaj de revista. Make up artistii nostri te astrapta Cristall Studio este locul unde vei beneficia de cel mai sigur si eficient rasfat!

Ne gasiti in cartier Brazda lui Novac vis a vis de complexul Baba Novac la parterul blocului M13 sau va puteti prograna la nr de tel 076859506.