Floriile, sărbătoarea florilor

2361

Astăzi sunt Floriile, sărbătoarea ce precede Paștelui, motiv de bucurie, dar și de.. cadouri! Și ce poate fi mai frumos decât un buchet de flori, oferit cu drag. Așa si-au spus și miile de craioveni ce s-au înghesuit pe parcursul întregii zile la florăriile din oraș. A fost o forfotă continuă, în căutarea celui mai frumos buchet de flori. 

Am dat și noi o fugă, să vedem care sunt prețurile și ofertele comercianților. Am găsit de la producători locali, ce cresc florile în sere încă de toamna târziu și până la cei care le aduc din import. Dacă narcisele și liliacul sunt de la noi, trandafirii bogați, cu culori amețitoare, de la roșu aprins și până la galben, sunt aduși de peste hotare. Prețul unui fir costă în jur de 10 lei. 

Dacă v-ați gândit să vă încadrați intr-un buget anume, sunt florari ce vă pot realiza pe loc un buchet, în funcție de preț, dar și de flori. Alții, au deja construite aranjamente florale care de care mai pretențioase, în cutii de hârtie, care îți ia ochii. Prețurile pleacă de la 30 de lei, pentru un astfel de aranjament mai mic, și până la 100 de lei, dacă sunteți mai cu dare de mână. 

Cert este că sezonul florilor și sărbătorea Floriilor trebuie să fie motiv de bucurie și petrecere și cadouri! Noi vă dorim să o sărbătoriți cu drag, sa aveți flori pe masă și bucurie în suflete !